Táp be quiet! Pure Power 11 CM 500W Gold félmoduláris

  • Elérhetőség: Érkezik / Átvehető 1-5 nap
  • Gyártói azonosító BN297
  • Garancia: 60 hónap
Nincs raktáron
Elég lehet számítógépednek egy 500W-os tápegység? Amennyiben a be quiet! Pure Power 11 CM 500W Godl minősítésű tápegységet választod, akkor maximálisan! A valódi több ágas megoldás, melyek külön vannak biztosítva jelentősen bővíti a választható komponensek spektrumát.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment