SSD M.2 NVMe MSI Spatium M390 500GB

  • Elérhetőség: Érkezik / Átvehető 1-5 nap
  • Gyártói azonosító S78-440K070-P83
  • Garancia: 12 hónap
Nincs raktáron
Az MSI Spatium M390-es SSD egy költségoptimalizált M.2 NVMe megoldás a gyártótól, mely árához képest megfelelő IOPS, írási és olvasási teljesítményt nyújt. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik kisebb büdzséből szeretnének számítógépet építeni maguknak.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Honlapunk készítésekor célkitűzésünk volt, hogy az ügyfél az első elvet követve olyan webáruházat hozzunk létre, ahol gyorsan és kényelmesen megtalálhasd a számodra beszerzendő termékeket anélkül, hogy marketing és szponzorált anyagokkal elterelnénk a figyelmedet.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment