Ház ATX DeepCool CL500 1x12cm ventilátor fekete ablakos

  • Elérhetőség: Érkezik / Átvehető 1-5 nap
  • Gyártói azonosító R-CL500-BKNMA1N-G-1
  • Garancia: 24 hónap
Nincs raktáron
A DeepCool kifejezetten odafigyelt arra, hogy a CL500 névre hallgató számítógép háza rendkívül egyszerűen szerelhető legyen és bármilyen hardvernek biztosítani tudja a szükséges légáramlást. Modern, letisztult megjelenéssel bármilyen asztalon csodásan néz ki.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment