Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Megrendelés előtti kérdések
1) Hogyan rendelhetek?
Rendelésedet leadhatod webshopunkban, telefonon, e-mailben és személyesen az üzletben.
2) Kell-e regisztrálnom a megrendelés leadásához?
Igen, felhasználói fiók szükséges a weboldalon történő rendelés leadásához. E-mailen, telefonon vagy az üzletben történő rendelés esetén nem kötelező regisztrálni. A regisztráció előnye, hogy rendelési előzményeidet, számláidat, garanciáidat (hamarosan) a webshopban is nyomon tudod követni, illetve bizonyos vásárlási gyakoriság és volumen felett jobb árakat is kaphatsz tőlünk.
3) Mikor kapom meg a megrendelt termékeket?
a.) Raktáron lévő termékeinket az üzletben azonnal átveheted. Amennyiben kiszállítással rendeltél úgy a 16.00-ig leadott megrendelésedet a futár másnap kiszállítja Magyarország egész területén.
b.) Raktáron nem lévő, elérhető termékek esetén a beérkezést követően tudjuk átadni neked vagy a futárszolgálatnak a terméket. A feltüntetett érkezési idők azt jelölik, hogy raktárunkba előreláthatóan mikor érkezik a termék.
4) Hogyan fizethetek?
Bankkártyával: Kizárólag online felületen tudsz nálunk fizetni, vagy utánvét esetén a GLS futárszolgálatnál. A fizetéshez a számla kiállításával egyidejűleg egy linket küldünk neked, ahol a számla végösszegét kell kifizetned. A DUPPLY webshopban nem a megrendelés után kell nálunk fizetni, mint más webshopokban, hanem csak számlázás után, mert mi csak akkor számlázunk megrendelést, amikor a termékeket raktárunk már bevételezte ezzel is elkerülve az esetleges késésekből fakadó kellemetlenségeket.
Átutalással/Előre utalással: Számla vagy díjbekérő alapján történik. A számlán vagy díjbekérőn szereplő számlaszámra kell utalni a megfelelő összeget és közleményben feltüntetni a kapott dokumentum sorszámát. 
Készpénzben: A webshopunk nem különbözteti meg a bolti átvétel esetén készpénzes, kiszállítás esetén utánvétes (ez lehet akár kártyás kifizetés is, mivel a GLS-nél van lehetőség kártyával kiegyenlíteni az utánvét összegét) fizetési módot. A számlán a megfelelő fizetési mód fog szerepelni.
5) Mikor és hogyan történik a termékek átadása?


a.) Személyesen a Budaörs Törökbálinti utcai üzletünkben
b.) Csomagszállítással a GLS futárszolgálat által

Teljesített megrendelésekkel kapcsolatos kérdések


1) Mi a teendő, ha sérült, hiányos terméket kaptam? 


Ebben az esetben kérjük vedd fel velünk mihamarabb a kapcsolatot! Amennyiben a kiszállított termék dobozán külsérelmi nyomokat, horpadás, targonca villa nyom stb. látsz, akkor mindenképp készítsetek a futárral jegyzőkönyvet és ne feledkezz meg fotókkal is dokumentálni a lehetséges káreseményt.
2) Hova kell visszaküldeni a hibás terméket?


A terméket 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 42. B. épület alatti üzletünkbe kell eljuttatni. 

3) Hogyan kell bejelentenem a sérült termékkel, vagy garancia, jótállás, elállással kapcsolatos igényemet?
 

A garanciális ügyintézést (A DOA, azaz 3 napon belül meghibásodott terméket is) be tudod jelenteni, emailben, telefonon, illetve az oldalunkon az RMA fülön hamarosan, ahol további információt találsz. 

4) Cserélni, javítani, jóváírni fogják a problémás terméket? 


a) Elállás esetén a jogszabályi kötelezettségeket betartva az ÁSZF alapján járunk el. 

b) Garanciális, jótállással kapcsolatos ügyintézés esetén a gyártó döntése alapján fogunk eljárni. 

5) Meddig tart a garanciális ügyintézés? 

A garanciális ügyintézés általában 1-4 hetet vesz igénybe. Az ügyintézés ideje a szállítási-, tesztelési-, javítási időből tevődik össze.


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment