DDR5-4800/16GB Kingston FURY Beast CL38

  • Elérhetőség: Azonnal átvehető, kiszállítás 1-2 nap
  • Gyártói azonosító KF548C38BB-16
  • Garancia: 36 hónap
A Kingston FURY Beast 16GB 4800MHz-es CL38-as időzítésű memória funkciók arzenálját hozza a DDR5-el, mint az on-die ECC, PMIC és a dupla 32-bites alcsatorna a maximális teljesítmény és stabilitás érdekében.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment