DDR4-3200/8GB Crucial CT8G4DFRA32A CL22

  • Elérhetőség: Érkezik / Átvehető 1-5 nap
  • Gyártói azonosító CT8G4DFRA32A
  • Garancia: 36 hónap
Nincs raktáron
A Crucial 3200MHz-es 8GB-os memória modulja megbízható és költséghatékony megoldás. A Crucial anyavállalata, a Micron Technology az egyik legnagyobb adatparki beszállító, illetve ők szállítják a csúcskategóriás RDNA3 és Ada Lovelace videokártyákba a memória modulokat.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment