CPU AMD Ryzen 9 7950X 16x 4.50GHz 170W So.AM5 WOF

  • Elérhetőség: Érkezik / Átvehető 1-5 nap
  • Gyártói azonosító 100-100000514WOF
  • Garancia: 36 hónap
Az AMD Ryzen 9 7950X processzorral beléptünk a Zen 4 architektúra és az AM5 processzorfoglalat korszakába. Az elődjéhez, a Ryzen 9 5950X-hez képest 118%-os teljesítményt hoz, de még így is sikerült az energiahatékonyságot javítani.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment