CPU AMD Ryzen 7 PRO 4750G 8x 3.60GHz So.AM4

Az AMD Ryzen 7 PRO 4750G asztali APU 8db Zen 2-es processzormagot és 16 szálat hordoz magával és egy megújult Radeon RX Vega integrált grafikus megoldást, mely megjelenésekor a leggyorsabb IGP-t kínálta, ami még játékra is alkalmas némi kompromisszummal. Az IGP megoldás maximális kihasználásához legalább 3200MHz órajelű DDR4 memóriát ajánlunk kétcsatornás módban.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon
  • Elérhetőség: Azonnal átvehető, kiszállítás 1-2 nap
  • Gyártói azonosító 100-100000145MPK
  • Garancia: 36 hónap


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment