Billentyűzet HU ASUS TUF Gaming Combo K1 M3 egér

  • Elérhetőség: Érkezik / Átvehető 1-5 nap
  • Gyártói azonosító 90MP02A0-BCHA00
  • Garancia: 24 hónap
Nincs raktáron
A magyar nyelvű ASUS TUF billentyűzet egér páros játékosoknak egy rendkívül optimális választás. A membrános billentyűzet 5 zónás RGB világítással és párját ritkító hangerő állítóval van ellátva, a hozzá tartozó optikai egér, maximum 7000 DPI-vel, közepes méretével és 7 programozható gombjával számos konfigurációt lehetővé tesz.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment