AMD Ryzen 3 4100 3.8GHz So.AM4 BOX

  • Elérhetőség: Azonnal átvehető, kiszállítás 1-2 nap
  • Gyártói azonosító 100-100000510BOX
  • Garancia: 36 hónap
Az AMD Ryzen 3 4100 egy belépő szintű, kifejezetten energiahatékony processzor, mely 7nm TSMC gyártástechnológiával készült. Technikai szempontból említésre méltónak tartjuk, hogy 20db PCIe sávot és DDR4 memóriát támogat. A gyártó a CPU-hoz egy Wraith Stealth hűtőt kínál, ami bőven elegendő a hőfokok kordában tartásához alacsony zajszinten.
Mit ajánlunk?
DUPPLY Kft. informatikai és kommunikációs termékek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Egyszerűbben számítógépes komponenseket, perifériákat és szoftvereket értékesítünk Magyarország egész területén. Versenytársainkkal ellentétben, cégünk olyan termékekre fókuszál, melyet nem találsz meg szokványos online és fizikai boltokban.
Közvetlen vevői, szállítói és gyártói kapcsolataink lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől a garanciális ügyintézésig minden szolgáltatásunkat kimagasló minőségben nyújtsuk.
Megrendelés menete
A megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudod leadni a webshopon a megrendelésed. Amennyiben minden termékünk raktáron van vagy beérkezett, elkezdjük a termékek összekészítését, ezt követően a terméket a megjelölt fizetési mód alapján számlázzuk és adjuk ki a választott szállítási mód szerint.
További információkat lásd a GYIK oldalon


© 2022 DUPPLY Kft. Minden jog fenntartva.
ASZF & Adatvedelem - GYIK - Kapcsolat

Barion payment